Home.Kwartierstaat.Parenteel overzicht.Foto's en Documenten.Courant.Info.Linken.

Kwartierstaat:

Een kwartierstaat is als volgt opgebouwd; het begint met onderaan een of meerdere kinderen vervolgens daarvan de vader links en de moeder rechts daarboven weer de vader en moeder hiervan enz enz. dus alle opeenvolgende voorouders. In stappen 1, 2, 4, 8, 16 en dit kan soms nog verder gaan alleen past het dan niet meer op een pagina. Meestal is de pagina opgebouwd uit 5 of 6 generaties. Als er aan het eind een dikke punt staat is dit de laatste anders zijn er nog meer generaties die hier niet getoond worden. Indien bekend staat hier tussen de trouw data tussen beide ouders en vervolgens in ieder hokje een ouder met voornaam, achternaam, geboortedatum indien bekend en indien bekend en overleden de overlijden's datum. Hier vind je dus niet de partners van de kinderen, ooms, tantes, neven en nichten.

 

Op verzoek maak ik ook andere overzichten en stuur ze per e-mail retour.

Aanvullingen om deze overzichten completer te krijgen zijn natuurlijk altijd welkom.

Geef op wie je onderaan wilt hebben en mail dit naar mij tav van Sep Hulst met PDF verzoek.

En ik maak een overzicht van wat ik heb. Als kosten reken ik op een of meer aanvullingen in mijn bestand.

 

 

Als het niet werkt:

Kwartier staten zijn documenten waarvoor je een PDF reader nodig hebt.

Dit is vaak al aanwezig op veel Pc's en anders kan je Adobe Acrobat Reader voor PDF bestanden downloaden op,
Installeer dit bestand eerst om de overzichten te kunnen bekijken.

 

Wie is de volgende? Als ik voldoende heb zet ik deze informatie ook op dit blad.

Van een aantal kanten heb ik nog geen voldoende informatie om de kwartier cirkel rond te maken ik ben hier nog mee bezig en heb daar ook informatie van jullie bij nodig om verder te kunnen zoeken, zoals naam van vader en moeder en/of Opa en Oma. Als ik de cirkel vol heb maak ik een parenteel overzicht aan om van hieruit verdere gegevens aan te vullen.

Dus schroom je niet en mail, bel, kom langs of schrijf me maar zodat de overzichten steeds vollediger worden voor iedereen.